середу, 15 квітня 2020 р.

Дистанційне завдання для учнів першого класу за 15.04.20


Дане завдання я зкопіювала з Classroom. Якщо ви його читаєте на блозі, значить ви ще не підключилися до Classroom. Будь ласка, підключіться. Код класу  pdte3sn.


Доброго дня. Починаємо працювати у Classroom. Для вас нічого не зміниться, просто завдання тепер не будете шукати  на блозі, а вони будуть надходити вам у Classroom. Отже, розпочинаємо.

1. Сподіваюся, ви вивчили назви продуктів з попереднього відео.  Сьогодні будемо вчити назви фруктів англійською мовою. Для цього перейдіть за посиланням, відкрийте відео і вивчайте слова. Не потрібно вчити усі слова відразу, кожного дня вивчайте 3-4 слова.

2. Ми з вами не усі букви навчилися писати. Тому я додаю вам документ з правописом англійських букв. Відкрийте цей документ. Там ви зможете побачити правильне написання букв. Використовуючи цей документ як зразок, на листочках у клітинку напишіть по рядочку кожну букву (рядочок великої і рядочок маленької). Не потрібно писати усі букви одразу. Сьогодні напишіть перші п'ять букв. Написане сфотографуйте і надішліть.

3. Позначте завдання як виконане. Дякую.


https://www.youtube.com/watch?v=zywh6LqC6dg&t=74s

Немає коментарів:

Дописати коментар